Windows szerver üzemeltetésnél ipv6

Soha ne kapcsold ki Windows szerverben az ipv6 protokolt! Windows update követően restart után nem volt hajlandó normálisan elindulni egy SBS server. Windows környezetben főleg ha Exchange is van használatban nem szabad kikapcsolni az ipv6 protokolt, mert azt erősen használja a rendszer a háttérben.

Ilyen esetben a windows nem hajlandó normálisan bootolni, olyan mint ha az explorer nem futna a háttérben. Lényegében semmi még a start menü sem lesz elérhető.

Megoldás, hogy csökkentett módban el kell indítani és a vezérlő pult hálózati adapter beállításnál vissza kell rakni a pipát az ipv6-ra. Újra indítást követően hosszadalmasan bootol, de el fog indulni.

Nem értem, miről beszél a rendszergazdám. Hogy fizethetnék neki, ha nem is tudom, mit csinál? Szükségem van egy átlátható, közérthető támogatásra.

A munkatársak sokat panaszkodnak a belsős informatikai rendszerre, mert nem minden van benne ésszerűen felépítve. Azonnal rendbe kell tenni, ha nem akarunk hátrányba kerülni a konkurenciával szemben.

Kapcsolat
- Kérjen ajánlatot, visszahívjuk!

Név:

Email:

Telefonszám:

Üzenet:
Elküld