Szerverkarbantartás

Biztonság, hozzáférhetőség, átláthatóság

Központosított adattárolás

Ma már alapkövetelmény az üzleti életben, hogy a munkavégzéshez szükséges adatállományok azonnal és biztonságosan hozzáférhetővé váljanak bárhol is tartózkodunk, ezt biztonságos távoli hozzáférés (VPN) biztosításával valósítjuk meg. Telephelyek, hálózatok biztonságos kapcsolata interneten keresztül.

Rendszergazda szolgáltatásaink keretein belül webszerverek kialakításán és karbantartásán túl monitorozást és biztonsági mentést végzünk akár az Önök irodai környezetében, akár az általunk biztosított szerverhotelben. Vegye igénybe távmentő szerver szolgáltatásunkat!

Igény esetén nagyobb csoport munka szerverek (50 user+) email adminisztrációját, spam és vírus szűrését, operációs rendszer frissítés, biztonsági mentését és teljes körű karbantartását menedzseljük. Ne érezze magát kiszolgáltatva, válasszon magas rendelkezésre állású rendszert (sql, web).

Technológiák:

 

Linux fájlszerver, tartomány vezérlő

Windows szerver AD, DC, exchange

Vékonykliens megoldások

Terminálszerver (windows, linux)

Virtualizációs technológiák (Vmware, KVM)

valamint nagy rendelkezésre állású szerverek (cluster szerver) és storage (tároló) kiépítése.

Linux átjáró-tűzfal telepítése, üzemeltetése

Akár több elszeparált internet hozzáférés megosztása a hálózat többi gépe számára, hogy a vendégek ne az irodai Wifit használják.
Tűzfal segítségével az internetes tartalmakat igény szerint szűrjük, korlátozzuk (tartalom és idő korlátozás, weboldalak tiltása és vírusok szűrése)
Sávszélesség szabályzással mindig jut megfelelő sávszélesség mindenre.

Virtuális szerver szolgáltatás

A virtuális szervereken (VPS – virtual private server) tárolt dokumentumok és egyéb adatok a megfelelő hozzáféréssel az otthoni gépekről és mobileszközökről is elérhetővé válnak, így az arra kijelölt munkatársak munkavégzése nincs az irodához kötve. Ezt hívjuk felhőalapú adattárolásnak (cloud).

A felhőalapú adattárolás nagy előnye, hogy a megfelelő szakértők bevonásával a hagyományos, helyi adattároláshoz képest sokkal átláthatóbb, hozzáférhetőbb és költséghatékonyabb, központosított rendszer kiépítése válik lehetségessé akár néhány fős vállalkozásról, akár több tízezer főt foglalkoztató cégről van is szó.

A virtuális szerver használatával cége adatait egy távoli, kizárólag erre a célra tervezett biztonságos szerverparkban tárolhatja, amely maximálisan fel van vértezve olyan veszélyeztető tényezőknek, mint a hackertámadások, betörések, szoftveres hibából eredő adatvesztés vagy fizikai sérülések (tűz, víz, ütés).

A Bablion rendelkezik a megfelelő szakértőkkel, akik az ön cégének rendszergazdájával egyeztetve létrehozzák a legoptimálisabb konstrukciót, aminek kiépítésével munkatársai biztonságosabban és hatékonyabban fogják kezelni a legnagyobb adatállományokat is. A virtuális szerverek optimalizálása során olyan partnerekkel működünk együtt, mint az IBM, Invitel, Dell és számos nemzetközileg is elismert vállalkozás.

Ebben támogatjuk cégét

12 legfontosabb pont, amiben segítünk:

 1. Meglévő szerver működésének átvétele, optimalizálása
 2. Vállalati adattárolási alapelvek megtervezése
 3. Biztonságos, hozzáférhető és költséghatékony rendszer felépítése
 4. Igény esetén új virtuális szerver (VPS) beállítása
 5. Szegmentált, több gépen futó rendszer egy virtuális szerverre történő integrálása
 6. Szerverek folyamatos karbantartása
 7. 0-24 órás szervermonitoring
 8. Hardverállapot folyamatos ellenőrzése
 9. Biztonsági mentés az adatállományról (automatikus és manuális backup)
 10. Potenciális informatikai veszélyek azonnali jelzése
 11. Katasztrófa terv és tesztelés, dupla internetes hálózat, automata átállás megtervezése
 12. Szerverkarbantartás szolgáltatásunk mellett komplett irodai infrastruktúra üzemeltetést és IT auditot is kínálunk ügyfeleinknek, így cége számára a teljes informatikai háttér biztosítottá válik egyetlen partnernél, a Babilonnál

Budapest területén ingyenesen felmérjük jelenlegi rendszerét! Vállaljuk, hogy ellátogatunk irodájába, és kevesebb, mint egy óra alatt javaslatokat teszünk az optimális működtetésre. Lépjen kapcsolatba velünk, kattintson ide!

Kapcsolat
- Kérjen ajánlatot, visszahívjuk!

Név:

Email:

Telefonszám:

Üzenet:
Elküld