Rendszergazda Szolgáltatás

Szervezze ki az IT-teendőket, és fókuszáljon saját feladatára!

Volt már gondja azzal, hogy nem értette a rendszergazdája által felvázolt informatikai problémát? A mi közérthetően megfogalmazott javaslatainkat akkor is érteni fogja, ha nincs komoly IT tapasztalata.

A Babilon, rendszergazda szolgáltatásának keretein belül egy teljes informatikus csapatot bocsát ügyfelei rendelkezésére. A csapat tagjainak különböző területeken szerzett szakértelme a garancia arra, hogy minden felmerülő problémára a legkorszerűbb, leggyorsabb és leginkább időtálló megoldással szolgálunk. Felmérjük vállalkozása informatikai állapotát, és ebben a kérdésben nem túl járatos ügyfelek számára is érthetően magyarázzuk el az elvégzendő módosítások, fejlesztések velejáróit, majd meg is oldjuk a feladatot.

A sikeres vállalkozások vezetői tudják, hogy az informatikai háttér stabilitása közvetlenül befolyásolja a munkavégzésből származó bevételeket. Legyen szó irodai szoftverek, IP-telefonok helyes beállításairól, vagy akár a nyomtatók hálózatba kötéséről, a profin felépített és karbantartott IT-rendszer ma már a cégeknél  a hatékony működés alapja, bármilyen tevékenység esetében.

Ehhez nem elég házon belül kinevezni egy, a számítástechnikához valamelyest értő munkatársat rendszergazdának. A félkész megoldások később komoly működésbeli problémákat, adatvesztést, leállásokat eredményezhetnek, ezzel veszélyeztetve az üzleti tevékenységet. Ne kockáztasson, dolgoztasson profikkal!

Ebben támogatjuk cégét

A 12 legfontosabb pont, amiben segítünk:

 1. Egyéni igények szerint állítjuk be a belső levelezést, és a mobilkészülékeken is elérhetővé teszünk minden szükséges funkciót (pl. naptár, feladatkezelő), veszteség nélkül exportáljuk és importáljuk a névjegyzéket és egyéb adatbázisokat
 2. Stabil internetkapcsolatot létesítünk, a wifi is megbízhatóan fog működni
 3. Optimalizáljuk a számítógépek működését, hogy gyorsabban, felesleges leállások nélkül lehessen dolgozni rajtuk
 4. Stabil biztonsági rendszert építünk ki profi , tűzfallal
 5. Biztonsági mentéseket készítünk a céges adatállományról (backup)
 6. Beszerezzük és beüzemeljük a szükséges hardvereket és és a garanciális ügyintézést is lefolytatjuk Önöknek.
 7. Az irodai szoftvereket a cége céljának legmegfelelőbb beállításokkal telepítjük és frissítjük
 8. Minden gépre megfelelően telepítjük a nyomtatókat, és folyamatosan karbantartjuk a hálózatot
 9. IP-telefonok professzionális beüzemeltetése, hogy azok valóban hatékonyan és minden funkciójukat teljesítve .
 10. A szükséges munkacsoportokat pontosan a cége által lefektetett követelményrendszer alapján állítjuk össze
 11. Beállítjuk a jogosultsági szinteket
 12. Rendszergazda szolgáltatásunk mellett szerverüzemeltetést és IT auditot is kínálunk ügyfeleinknek, így cége számára a teljes informatikai háttér biztosítottá válik egyetlen szakmai partnernél, a Babilonnál

Budapest területén most ingyenesen felmérjük a jelenlegi rendszerét! Vállaljuk, hogy ellátogatunk , és kevesebb, mint egy óra alatt megállapítjuk, milyen fejlesztésekre van szükség. Lépjen kapcsolatba velünk, kattintson ide!

Kapcsolat
- Kérjen ajánlatot, visszahívjuk!

Név:

Email:

Telefonszám:

Üzenet:
Elküld