ElSZÖV-Automatika Kft.

2014. első negyed évében egy külső-belső IT auditot végzett cégünk az ELSZÖV-Automatika Kft. székhelyén. Informatikai audit keretein belül a rendszergazda szolgáltatás minősége, folyamatok és feltételek vizsgálata volt a fő szempont mind szolgáltatói, mind megrendelői oldalon. Az audit az informatikai hálózat (kliens gép, szerver) és a weboldal biztonságára lett kihegyezve. Az Informatikai audit keretein belül etikus hacker kollégánk górcső alá vette a weboldalt és a kiszolgálói környezetet. A beszerzések és fejlesztések koordinációja mellett a mentés mechanizmusát, adat visszaállítás lehetőségét teszteltük. Az audit összefoglalójában megoldási javaslatokkal is szolgáltunk ügyfelünk részére.

elszovujlogo

Virtuális szerverre lesz szükségünk, mert egyre nagyobb igény mutatkozik rá, hogy az irodán kívülről is elérjük a céges szerződéseket és táblázatokat. Ehhez profi partner kell.

A munkatársak sokat panaszkodnak a belsős informatikai rendszerre, mert nem minden van benne ésszerűen felépítve. Azonnal rendbe kell tenni, ha nem akarunk hátrányba kerülni a konkurenciával szemben.

Kapcsolat
- Kérjen ajánlatot, visszahívjuk!

Név:

Email:

Telefonszám:

Üzenet:
Elküld