ElSZÖV-Automatika Kft.

2014. első negyed évében egy külső-belső IT auditot végzett cégünk az ELSZÖV-Automatika Kft. székhelyén. Informatikai audit keretein belül a rendszergazda szolgáltatás minősége, folyamatok és feltételek vizsgálata volt a fő szempont mind szolgáltatói, mind megrendelői oldalon. Az audit az informatikai hálózat (kliens gép, szerver) és a weboldal biztonságára lett kihegyezve. Az Informatikai audit keretein belül etikus hacker kollégánk górcső alá vette a weboldalt és a kiszolgálói környezetet. A beszerzések és fejlesztések koordinációja mellett a mentés mechanizmusát, adat visszaállítás lehetőségét teszteltük. Az audit összefoglalójában megoldási javaslatokkal is szolgáltunk ügyfelünk részére.

elszovujlogo

Nagyon megviselné a céget, ha elveszítenénk a legfontosabb adatokat, kimutatásokat, statisztikákat. Sürgősen kell egy biztonságos megoldás az adataink védelmére.

A munkatársak sokat panaszkodnak a belsős informatikai rendszerre, mert nem minden van benne ésszerűen felépítve. Azonnal rendbe kell tenni, ha nem akarunk hátrányba kerülni a konkurenciával szemben.

Kapcsolat
- Kérjen ajánlatot, visszahívjuk!

Név:

Email:

Telefonszám:

Üzenet:
Elküld